SEDEP'in münazara yarışması yapıldı

Güncelleme Tarihi:

SEDEPin münazara yarışması yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2017 12:31

SEDEP'in münazara yarışması yapıldı

Haberin Devamı

KONYA,(DHA)- SELÇUKLU Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP) kapsamında okullar arasında düzenlenen Münazara Yarışması başladı. Ön eleme turunda Mediha-Hasan Tahsin Alaylı Görme Engelliler Okulu ile Sızma Alpaslan Ortaokulu karşılaştı.
Teknolojik gelişmeler, insanların arası iletişimi olumlu mu, etkiler yoksa olumsuz mu etkiler konularının ele alındığı ve kıyasıya tartışıldığı münazara da Braille Alfabesi ile tezlerini savunan Mediha-Hasan Tahsin Alaylı Görme Engelliler Okulu öğrencileri, bilgi, hitabet ve kendilerine olan güvenleriyle izleyicilerden tam not aldı.
Çekişmeli münazaranın sonunda jüri tarafından yapılan değerlendirmede ön eleme turunu geçen okul Sızma Alpaslan Ortaokulu oldu.
Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP) kapsamında gerçekleştirilen SEDEP Münazara Yarışması başladı. 32 okul ve 116 öğrencinin katıldığı münazara yarışması ön eleme turlarının ardından 6 Nisan’da gerçekleştirilecek final turuyla son bulacak. Münazara Yarışması ön eleme turlarının ikinci günü kıyasıya rekabetin yanı sıra tüm engellerin aşıldığı bir mücadeleye sahne oldu. Mediha-Hasan Tahsin Alaylı Görme Engelliler Okulu öğrencileri ile Sızma Alpaslan Ortaokulu öğrencileri, teknolojik gelişmelerin insanlar arası iletişime olumlu ve olumsuz etkilerini masaya yatırdı. Selçuklu Belediyesi sosyal tesislerinde gerçekleştirilen etkinliğe Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, şube müdürleri, SEDEP yürütme kurulu üyeleri, okul idarecileri, öğretmen ve öğrencilerin katıldı. Seyir zevki yüksek, kıyasıya rekabetin olduğu ön eleme turunda Braille Alfabesi ile tezlerini savunan Mediha-Hasan Tahsin Alaylı Görme Engelliler Ortaokulu öğrencileri, bilgi, hitabet ve kendilerine olan güvenleriyle göz doldurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!