Rektör Prof. Dr. Şahin’e Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Güncelleme Tarihi:

Rektör Prof. Dr. Şahin’e Hayırlı Olsun Ziyaretleri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2016 10:59

KONYA VALİSİ MUAAMMER EROL VE AK PARTİ KONYA MİLLETVEKİLİ ZİYA ALTUNYALDIZ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. MUSTAFA ŞAHİN'İ ZİYARET EDEREK TEBRİK ETTİ.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin’a tebrik ziyaretleri devam ediyor.
Göreve başlar başlamaz Konya Valisi Muammer Erol’u makamında ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin’e ilk hafta itibariyle Vali Muammer Erol, AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, 3’üncü Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Haluk Şahar, Yargıtay Üyesi Yusuf Kuzu, AK Parti İl Başkanı Musa Arat, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve Rektör Yardımcıları, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Başbakan Danışmanlarından İsmail Küçükbayrak, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çıpan Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun amcasının oğlu, sanayici Mustafa Davutoğlu, ilçe kaymakamları ve belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve üniversitenin çeşitli birimlerinin temsilcileri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Konuklar, Rektör Prof. Dr. Şahin’e yeni görevinde başarılar diledi.
“ÖNÜMÜZDE ÖNEMLİ PROJELER VAR”
Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin de, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, misafirlerine teşekkür etti. Prof. Dr. Şahin, “Hep birlikte çalışarak Selçuk Üniversitesi’ni bugün bulunduğu konumdan çok daha önemli yerlere taşımak istiyoruz. Bunun için hem şehrimizde hem de üniversitemizde yeterli potansiyel var. Bu potansiyeli harekete geçireceğiz. Seçim sürecini tamamen geride bıraktık. Artık önümüze bakıyoruz. Vakit kaybetmeden çalışmalara başlayacağız. Önümüzde hem şehrimiz hem de üniversitemiz için son derece önemli projeler var. Bunları birer birer hayata geçireceğiz. Bunun için Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız başta olmak üzere Valimize, belediye başkanlarımıza, sivil toplum örgütlerimize, şehrin kanaat önderlerine, kısacası herkesin desteğine ihtiyacımız var” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!