Multigroup Alanyaspor-Adana Demirspor soyunma odaları (2)

Güncelleme Tarihi:

Multigroup Alanyaspor-Adana Demirspor soyunma odaları (2)
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2016 01:29

Multigroup Alanyaspor-Adana Demirspor soyunma odaları (2)

Haberin Devamı

SÜPER LİGE RENK KATACAĞIZ
SPOR Toto Süper Lige yükselen Multigroup Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu süper lige çıkmayı hak ettiklerini söyledi. Çavuşoğlu, "Ligin başından sonuna kadar yapmış olduğumuz mücadele ile süper ligi hakettik. Herkes tarafından da takdir edildik. Bize destek veren herkese teşekkür ederim. Taraftarımıza teşekkür ederim. Biz iyi bir kulüp yöneticiliği yapıyoruz. Bununda emeğini aldığımızı düşünüyoruz. Alanyamıza ilk defa bir süper lig takımı kazandırdık. Bundan sonra sorumluluklarımız ve görevlerimiz daha da artacak. Adana Demirspor'u da tebrik ediyorum. Güzel bir final oldu. İnşallah süper lige Alanyaspor olarak renk katacağız. Şimdilik şampiyonluğun tadını çıkartıyoruz. Daha sonra yönetim olarak Hüseyin hocamızla oturup önümüzdeki sezon için konuşup bir planlama yapacağız" dedi.  
Futbolculardan Deniz Vural ise çok mutlu olduğunu belirterek, "Çok mutluyuz. Samsun'da yenildiğimizde ağır bir darbe aldık. Şampiyonluğada orada inandık. Playoffa kaldığımız için şanslıydık. İyi toparlandık playoffta. Daha sonra finale kaldık. Oynayan takım bizdik. Maç penaltılara kaldı. Kazandığımız için mutluyuz" diye konuştu.
Mutluluklarını kelimelerle anlatamayacağını söyleyen Sezer Özmen ise, " Söylenecek hiçbişey yok. Onu anlatamıyoruz. Anlatacak kelime yok. Zoru başardık. Önemli olan şampiyonluğumuzdu. Allah her zaman doğrunun yanındaydı. Bunu başardımığız içinde çok mutluyuz. Önümüzdeki yıl da süper ligde boy göstereceğiz" dedi. 
Şampiyonluğun çok güzel bir duygu olduğunu belirten Barış Örcü ise, "Allah herkese yaşatsın. Giresun'da finali kaybettik. Burada telafi ettik. Çok mutluyuz. Bize destek veren herkese çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.
Son penaltı vuruşunu kullanmadan önce arkadaşlarına dönerek sevinin dediğini ifade eden Sinan Özkan ise şunları söyledi:
"Giresun da talihsiz bir şekilde kaybettik. Bugün üçüncü olarak çıktıK. Çok mutluyuz. Hak ettik. Kulüp olarak, takım olarak hak ettik. Artık keyfini çıkartacağız. Süper ligdeyiz. En son penaltıyı ben kullandım. Penaltıya giderken arkadaşlara beyler sevinin dedim. Penaltıyı attığım içinde çok mutluyum."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!