MHP'nin seçim çalışması sırasında kaza: 3 yaralı

Güncelleme Tarihi:

MHPnin seçim çalışması sırasında kaza: 3 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2018 14:30

MHP'nin seçim çalışması sırasında kaza: 3 yaralı

Haberin Devamı

KONYA,(DHA)- KONYA'nın Çumra ilçesinde seçim çalışmalarından dönen MHP'li yöneticilerin içinde bulunduğu otomobilin kaza yapması sonucu 3 kişi yaralandı.
Kaza, dün akşam saatlerinde meydana geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı'nın da aralarında bulunduğu partililer, MHP Çumra İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Yemeğin ardından MHP Konya İl Başkan Yardımcısı Veli Yılmaz yönetimindeki 06 MNZ 86 plakalı otomobil, Alparslan Türkeş Caddesi'nde kavşakta bir otomobille çarpıştı. Kazada Veli Yılmaz, Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve yönetici Hasan Yazar yaralandı. Yaralılar, kazanın ardından Çumra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 
MHP Milletvekili adayı  Aytekin Mart, yaralıların  tedavilerinin ardından taburcu olduğunu belirterek, ''Çumra ilçemizde iftar yemeği düzenlemiştik. Yemeğe Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Kalaycı ve İl Başkanımız Murat Çiçek de katılmıştı. Yemeğin ardından il başkan yardımız Veli Yılmaz'ın kullandığı araç kaza yaptı. Kaza da Veli Yılmaz , Ereğli İlçe Başkanımız Musa Yılmaz ve Ereğli yöneticimiz Hasan Yazar yaralandı. 3 arkadaşımızda yapılan tedavilerinin ardından taburcu oldu. Onlara da geçmiş olsun diyorum.'' dedi.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!