MHP Adayı Gönen Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu

Güncelleme Tarihi:

MHP Adayı Gönen Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2015 11:48

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) KONYA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI PROF. DR. SAİT GÖNEN VE HALİL AYDIN SEÇİM TURLARINA DEVAM EDİYOR.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili adayları Prof. Dr. Sait Gönen ve Halil Aydın seçim turlarına devam ediyor.
7 Haziran seçimleri için geri sayımın başladığı son haftaya girilirken, MHP Milletvekili adayları Sait Gönen ve Halil Aydın, Meram İlçe Teşkilatı ile birlikte Kuyumcular Yeraltı Çarşısı, Saray Çarşısı ve iş hanlarında esnaf ziyaretlerinde bulundu. Bir buçuk aydan bu yana Konya ve ilçelerini adım adım dolaşarak yoğun bir şekilde seçim çalışmalarını sürdüren Gönen, 7 Haziran seçimlerinin sokaktaki seçim atmosferinde MHP’ye olan desteğin her geçen gün arttığını gözlemlediklerini söyledi. Milletvekili adayı Gönen şöyle devam etti: “Yoğun bir tempoda yürüttüğümüz seçim çalışmalarımızda Konya ve ilçelerinde görüştüğümüz vatandaşlarımızın, AKP iktidarının izlediği politikalar neticesinde mağdur olduğunu ve tepkilerini dile getirerek, artık AKP iktidarını istemediklerini görüyoruz. 2011 yılında da seçim çalışmalarım olmuştu. O günlerde konuşamayan ve her şeyi kabullenen kitle ile karşı karşıya idik. 2015’e geldiğimizde ise, vatandaşın dayanma gücü kalmadığını, toplumun her kesiminden ve hatta daha önce AKP’ye oy verdiğini söyleyen vatandaşlarımızın, derdini anlatarak, “Kurtarın bu ülkeyi bunlardan” serzenişleri ile karşı karşıyayız. 7 Haziran seçimleri milletimizin, Türkiye’nin AKP iktidarlarından kurtulduğu seçim olacaktır. Tüm vatandaşlarımızı Türkiye’nin geleceği, kendi gelecekleri, çocuklarının geleceği için MHP’ye oy vermeye davet ediyor, ‘Bizimle yürü Konya’ diyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!