Selçuklu Belediyesi'nden kadınlara anlamlı hediye

Güncelleme Tarihi:

Selçuklu Belediyesinden kadınlara anlamlı hediye
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2021 16:06

Selçuklu Belediyesi'nden kadınlara anlamlı hediye

Haberin Devamı

Salih BÜYÜKSAMANCI/KONYA, (DHA) - SELÇUKLU Belediyesi '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' nedeniyle  ilçede yaşayan kadınlara ‘Elinin değdiği her yer güzelleşir’ sloganıyla çiçek tohumu, saksı ve toprak  hediye etti.
Selçuklu Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde de 'www.selcukludapekguzelseyler.com' sitesi üzerinden aldığı başvurularla kadınlara çiçek tohumu, toprak ve saksıdan oluşan hediye etti. Başvuruların başlamasıyla 20 bin kişilik kontenjan kısa sürede doldu.

‘Elinin değdiği her yer güzelleşir’ sloganıyla hazırlanan hediyelerin sosyal tesisler, spor tesisleri ve kütüphanelerden dağıtımı yapılacak. Dış mahallelerden yapılan başvurularda ise muhtarlık ofisleri üzerinden dağıtım gerçekleşecek. Belirlenen 20 farklı noktadaki dağıtımlar başladı. Başvuru esnasında verilen cep telefonuna mesaj gelen başvuru sahipleri kendilerine en yakın dağıtım noktasına giderek hediyelerini alabilecekler. Başvuru üzerine yapılan çiçek hediyesinin yanı sıra Belediye hizmet binası güvenlik noktalarında hizmet almaya gelen kadınlara da çiçek tohumu, saksı ve topraktan oluşan hediyeler verildi.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Bizim için kadınların her zaman ayrı bir yeri vardır. Hem dinimizde hem de milli kültürümüzde kadınlara ayrı bir önem verilmiştir. Biz de dinimizin yol göstericiliği ve kültürümüzün mirası ile kadınlarımıza gereken önemi gösteriyoruz. Dünya kadınlar gününde de Selçuklu’da bulunan hanım kardeşlerimize ‘Elinin değdiği her yer güzelleşir’ diyerek çiçek tohumu, saksı ve topraktan oluşan bir hediye takdim ettik. İnşallah onlar bu hediyelerle Selçuklu’muzu daha güzel hale getireceklerine inanıyorum. İnşallah bu anlamda da kadınlara yönelik şiddetin son bulması temennisiyle tüm kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.” şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!