Konya Büyükşehir Belediye Başkanı: İlçelerimizdeki eksiklikleri tamamlıyoruz”

Güncelleme Tarihi:

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı:  İlçelerimizdeki eksiklikleri tamamlıyoruz”
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2022 16:29

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı: İlçelerimizdeki eksiklikleri tamamlıyoruz”

Haberin Devamı

Duygu KARAKOÇ/KONYA,(DHA)-KONYA Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,  Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçelerin eksiklerini tamamlamak için yoğun bir çaba içerisinde olduklarını söyledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kulu ve Cihanbeyli’de düzenlenen iftar ve teravih programına katıldı. Ziyaretlerine Yeniceoba Mahallesi ile başlayan  Altay, ilk olarak İhsan Geyik Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Ardından Yeniceoba Entegre Sağlık Merkezi’ni inceleyen Başkan Altay, mahalle esnafını da ziyaret ederek vatandaşın sorunlarını dinledi. Daha sonra Kulu’ya geçen  Altay, esnafla ve vatandaşlarla bir araya gelirken 2010 yılında Ardahan’da şehit olan Piyade Er Arif Mutlu’nun evini ziyaret etti.

“İLÇELERİN EKSİKLERİNİ TAMAMLAMAK İÇİN YOĞUN BİR ÇABA İÇERİSİNDEYİZ”

Kulu’da iftar programına katılan Altay, Yeni Büyükşehir Yasasıyla ilçelerin eksiklerini tamamlamak için yoğun bir çaba içerisinde olduklarını söyledi. İftar programında konuşan Altay, “Bunun birinci nedeni birlikte çalışma kültürünün oluşması. İl teşkilatımızla, genel başkan yardımcımızla, milletvekillerimizle, bakanlarımızla, Cumhur İttifakının değerli ilçe belediye başkanlarıyla birlikte uyum içerisinde çalışıyoruz.” diye konuştu. (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!