Meram Belediyesi'nin halk toplantıları sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Meram Belediyesinin halk toplantıları sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2017 14:05

Meram Belediyesi'nin halk toplantıları sürüyor

Haberin Devamı

KONYA,(DHA)- MERAM Belediyesi  ve Meram Kaymakamlığı’nın işbirliğiyle vatandaşların sorunlarına daha hızlı çözüm üretmek amacıyla düzenlenen Meram Halk Toplantıları’nın üçüncüsü Rabia Spor Merkezi’nde gerçekleştirildi.  Toplantıya Meram Kaymakamı Resul Çelik, Meram Belediyesi Başkanı Fatma Toru, Başkan Yardımcıları, Saadet, Mehmet Vehbi, Hacı İsa Efendi, Kurtuluş, Pirebi, Yenice, Büyük Aymanas, Gazanfer, Muradiye, Tırılırmak, Uzun Harmanlar, Zafer mahalle muhtarları, mahalle temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Halkın sorunlarını yerinde dinlemek üzere Meram Halk Toplantılarının gerçekleştirildiğini aktaran Meram Kaymakamı Resul Çelik, “Bu toplantı yaşadığınız yerin mevcut durumunun, yaşanan sorunların, bize iletmek istediğiniz sıkıntıların görüşülüp konuşulacağı bir toplantı. Sizlerin şikayet ve taleplerinizi dinlemek üzere buradayız. Her ay Meram’ın daha güzel bir ilçe olabilmesi adına farklı mahallelerdeki vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunuyoruz” şeklinde konuştu.
Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ise, Meram’da yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına çalıştıklarını belirtti. Toru,  “Mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımız görüyor. Mahallelerimizin eksiklerine yönelik elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Plan, altyapı, tesis gibi eksiklikleri tespit ederek çalışmalarımıza yön veriyoruz. Her hafta açılış veya temel atma gerçekleştiriyoruz.  Şu anda açılmayı bekleyen tesislerimiz var ancak Ramazan dolayısıyla ara verdik. Ramazan ayından sonra aynı şekilde devam edeceğiz. Meram Belediyesi eksikliklerini büyük ölçüde tamamlamak üzere atağa geçti. Kaynaklarımızı ve imkanlarımızı zorlayarak Meram için en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!