Konya Emniyet Müdürü: Konya güvenli bir şehir

Güncelleme Tarihi:

Konya Emniyet Müdürü: Konya güvenli bir şehir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2018 12:20

Konya Emniyet Müdürü: Konya güvenli bir şehir

Haberin Devamı

Mehmet IŞIK/KONYA,(DHA)- SELÇUKLU Çalışan Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen 'İşin Ehlinden' konulu programa katılan İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, Konya'nın güvenli ve huzurlu bir şehir olduğunu söyledi.   
Ali Okutan Selçuklu Çalışan Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen programa Konya İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, Selçuklu Kent Konseyi Başkanı Veli Vural ve çalışan gençlik merkezi üyeleri katıldı.
Türkiye'de sanayi gençliğine yönelik ilk ve örnek bir projelerin Selçuklu ‘da uygulandığını ifade eden Selçuklu Kent Konseyi Başkanı Veli Vural, projelerin sanayi gençliğinin sosyal ve kültürel hayatına zenginlik kattığını ifade etti.
İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman da Konya'nın güvenlik bir şehir olduğunu belirterek, ''Çalışan gençler için böyle bir imkan sağlayan Selçuklu Belediyesi’ne ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Bey’e teşekkür ediyorum.Tecrübe paylaşımlarının gençlerimiz için yol gösterici olacağına inanıyorum. Bizler Konya’nın emniyeti için tüm teşkilat mensuplarımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çerçevede asayişten, trafiğe kadar bütün denetimlerimiz gece gündüz devam ediyor. Konya çok hızlı gelişen büyük bir şehrimiz ve tüm bunların yanında huzurlu bir şehir” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!