Havuza düşen belediye başkanının oğlu yaşam mücadelesi veriyor

Güncelleme Tarihi:

Havuza düşen belediye başkanının oğlu yaşam mücadelesi veriyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2016 10:01

Havuza düşen belediye başkanının oğlu yaşam mücadelesi veriyor

Haberin Devamı

Tolga YANIK/ KONYA, (DHA)- KONYA'nın Çumra İlçesi Belediye Başkanı Ak Partili Mehmet Oğuz'un 6 yaşındaki oğlu Muhammed Oğuz, bahçelerindeki havuza düşmesi sonucu boğulma tehlikesi geçirdi. Küçük Oğuz, kaldırıldığı hastanede 1 haftadır yaşam mücadelesi veriyor.
Olay, geçen Cuma günü Çumra ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre Muhammed Oğuz, evlerinin bahçesinde oynarken havuza düştü. Havuzda boğulma tehlikesi geçiren küçük çocuk, ailesi tarafından sudan çıkartılarak Çumra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Muhammed, daha sonra Konya'ya Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Muhammet Oğuz, yaşam mücadelesi veriyor. 
Baba Mehmet Oğuz da, sosyal paylaşım sitesi facebooktaki sayfasında oğluyla birlikte çekildiği fotoğrafı paylaşarak, "Sağlık olarak durumu halen kritik, yoğun bakımda ve bilinci kapalı. Her saat biraz daha iyiye gidiyor. Mevlam, sevgilisi Muhammed'i bize bağışlar inşallah. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin. Amin" yazdı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!