Büyükşehir'den Yunak'a 3,2 milyonluk prestij cadde

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehirden Yunaka 3,2 milyonluk prestij cadde
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2016 14:52

Büyükşehir'den Yunak'a 3,2 milyonluk prestij cadde

Haberin Devamı

KONYA,(DHA)- Konya Büyükşehir Belediyesi, Yunak’ta tamamladığı prestij cadde çalışmalarına 3 milyon 200 bin lira harcadı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçeye değer katan caddelerin hayırlı olmasını diledi.
Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde gerçekleştirdiği prestij cadde çalışmaları kapsamında Yunak’ta 5 caddede düzenleme yaptı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, “İlçelerimize modern bir görünüm kazandırmak için ana caddelerde düzenlemelerimizin büyük çoğunluğu tamamlandı. Yunak ilçemizde de Hükümet, Uzun, Ankara, Bademlik ve Namık Kemal caddelerinde ana cadde tanzim çalışmalarını tamamladık. Toplam 3 kilometrelik çalışma kapsamında hizmete sunduğumuz caddeler alt yapısı, kaldırımları ve asfaltlarıyla ilçeye değer katacak” dedi. 
SÖZ VERDİK, GERÇEKLEŞTİRDİK 

Başkan Akyürek, "Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında söz verdiğimiz gibi tüm ilçe merkezlerinde alt yapısı tamamlanmış, kaldırımı, bisiklet yolu ve kaliteli asfaltıyla örnek caddeler kazandırdık. Yunak’a yapılan ve 3 milyon 200 bin liraya mal olan caddelerin hayırlı olsun" diye konuştu.



FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!