Beyşehir’in merkez mahalleleri sıcak asfaltla tanışıyor

Güncelleme Tarihi:

Beyşehir’in merkez mahalleleri sıcak asfaltla tanışıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2016 09:55

Beyşehir’in merkez mahalleleri sıcak asfaltla tanışıyor

Haberin Devamı

KONYA,(DHA)- KONYA'nın Beyşehir ilçe merkezindeki ana arter ve yolların sıcak asfalt kaplama çalışmalarıyla kalite ve standartı daha da yükseltiliyor.
Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, altyapısı tamamlanan ancak parke ya da asfalt kaplaması olmayan yollarda kış dönemi öncesi sıcak asfalt çalışmalarını yoğunlaştırdı. Beyşehir Belediyesi’ne ait sıcak asfalt plentinin faaliyete geçmesiyle birlikte şehir merkezindeki yollarda sıcak asfalt çalışmaları yeniden hız kazandı.
Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, Beyşehir’de asfaltı olmayan yol bırakmayacaklarını söyledi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, bu yıl içerisinde asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte yolları yazın toz, kışın çamurdan kurtarabilmek için seferber olduğunu belirten Özaltun, “Asfalt ekiplerimiz, ilçemiz merkezindeki merkez mahallelerinde soğuk asfaltın yanısıra, önemli cadde, bulvar ve yollarda sıcak asfalt çalışması da gerçekleştiriyor. Ekiplerimiz, son olarak Yeni Mahalle’de Termiye Çayı’nın her iki yanında kalan yolda mesai yürütüyor. Buradaki altyapısı hazır ham yol, kış öncesi sıcak asfalt dökülerek vatandaşlarımızın hizmetine sunuluyor. Ekiplerimiz, burada 5 bin metrekarelik sıcak asfalt çalışması yaparken, 263 ton sıcak asfalt kullandı. Altyapı çalışmaları tamamlanan Şehit İbrahim Bey Caddesi’nde de önümüzdeki günlerde kış dönemi gelmeden sıcak asfalt çalışmaları başlayacak.”dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!