Vali Güzeloğlu’ndan Türk Pirelli Lastik Fabrikasına Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Vali Güzeloğlu’ndan Türk Pirelli Lastik Fabrikasına Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2016 17:05

KOCAELİ VALİSİ HASAN BASRİ GÜZELOĞLU, TÜRK PİRELLİ LASTİK FABRİKASINI ZİYARET ETTİ.

Kocaeli Valisisi Hasan Basri Güzeloğlu, Türk Pirelli Lastik Fabrikası’na ziyaret etti.
Türk Pirelli Lastik Fabrikası Genel Müdürü Murat Akyıldız, Fabrika Müdürü Hakan Yalnız ve Kalite Direktörü Bahadır Özer Personel Direktörü Turan Barış Arpacı ve Lojistik Direktörü Ayşegül Şenal tarafından kapıda karşılanan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, fabrika yetkililerinden brifing aldıktan sonra çalışanlar ile yemekte bir araya geldi.
Yemek öncesi Vali Hasan Basri Güzeloğlu yaptığı kısa konuşmasında, “Sizlerin emeklerinin, gayretlerinin her açıdan takdir edilmesi, hem de kısa bir süre önce imzaladığınız sözleşmeyle bunun tescillenmesinden dolayı büyük bir mutluluk duyduk. Çünkü bizim hem inancımız hem de iş barışımızın olmazsa olmazı çalışana alnının teri korumadan emeğinin karşılığının verilmesidir. İnşallah gelecek her gün fabrikada sizler, ilimizde bizler, ülkemizde hepimiz, daha güzel bir geleceğe ilimizi ve ülkemizi götüreceğiz. Bu ülkeyi kalkınmış bir ülke idealine taşıyacağız, her gelecek günümüzün geride bıraktığımızdan daha iyi bir gelecek olarak hazırlayacağız” diyerek çalışanlara aileleri ve sevdikleriyle güzel günler temennisinde bulundu.
Pirelli Lastik Fabrikası Genel Müdürü Murat Akyıldız, Sayın Valimize, ziyaretten duyduğunu memnuniyetini belirterek, teşekkür etti ve Türk Pirelli Fabrikası’nın 2016 yılı takvimini takdim etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!