Vali Güzeloğlu Lastik Fabrikasını Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

Vali Güzeloğlu Lastik Fabrikasını Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2015 17:13

VALİ GÜZELOĞLU, LASTİKLERİN ÜRETİM SÜRECİ HAKKINDA BİLGİ ALDI.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli’de üretim yaparak uluslararası boyutta ticaret yapan bir lastik üretim fabrikasına ziyarette bulundu.
Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, yurt içi ve yurt dışında profesyonelce yürüttüğü strateji planlama faaliyetleri ile bahçe, tarla, kamyonet, minibüs, römork, traktör ön, traktör arka, iş makinesi, biçerdöver, forklift, panzer lastiği ve radyal traktör lastiği gruplarında üretim yapan bir lastik fabrikasına ziyarette bulundu. Fabrikanın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şerif Kanık, Genel Müdür Şerafettin Kanık, Fabrika Müdürü Kemal Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri İrfan Kanık, İsmail Kanık, Mehmet Akif Kanık ile Nur Kanık tarafından kapıda karşılanan Vali Güzeloğlu, fabrika yemekhanesinde ilk olarak çalışanlar ile yemekte bir araya geldi.
Daha sonra fabrikanın toplantı salonuna geçen Vali Güzeloğlu’na, Fabrika Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şerif Kanık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti. Günün anısına Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’na hat sanatıyla yapılmış bir tablo takdim etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!