Vali Aksoy balık mezatını başlatan düdüğü çaldı

Güncelleme Tarihi:

Vali Aksoy balık mezatını başlatan düdüğü çaldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2017 11:48

Vali Aksoy balık mezatını başlatan düdüğü çaldı

Haberin Devamı

Ercan BUBER/KARAMÜRSEL(Kocaeli)(DHA)-KOCAELİ Valisi Hüseyin Aksoy Karamürsel Ereğli Balık Halini ziyaret ederek, balık mezatını başlatan düdüğü çaldı.
 Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Kocaeli Büyükşehir Haller Şube Müdürü Ayhan Acar eşlik etti. Karamürsel İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir’in okuduğu duanın ardından Vali Hüseyin Aksoy hayırlı ve bol kazançlı olması dileklerinde bulunarak Balık Mezatını başlatan düdüğü  çaldı.
Bir süre Balık Mezatını gezerek, satışları inceleyen Aksoy, "Karamürsel Ereğli Mezatında balıkçılarımızla bir araya geldik. Yeni sezonun hayırlı olmasını diliyoruz. İnşallah bol kazançlı, kazasız bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum. Özellikle denizlerimizde balıkçılığın gelişmesi adına bilinçli avcılık büyük önem taşımaktadır. Balıkçılarımızın bu konudaki hassasiyetini bizlerde biliyoruz ve bu hassasiyeti bundan sonrada sürdürülmesini temenni ediyoruz. Denizlerimizden daha fazla ürün alabilmek bakımından denizlerimizin temizliği büyük önem taşıyor. Özellikle Kocaeli Körfezi’nde de Büyükşehir Belediyemizin yürütmekte olduğu önemli çalışmalarla denizimiz artık temizlenmiş ve balıkçılık sektörü açısından da önemli bir noktaya gelmiştir." dedi. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!