Şarkılarını kimsesiz çocuklar için söylediler

Güncelleme Tarihi:

Şarkılarını kimsesiz çocuklar için söylediler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2017 10:29

Şarkılarını kimsesiz çocuklar için söylediler

Haberin Devamı

İZMİT(Kocaeli), (DHA) - İZMİT Kaymakamlığı ve İzmit Kamu Hizmetleri Destekleme Derneği geliri kimsesiz çocuklar yararına kullanmak üzere Türk Sanat Müziği konseri düzenlerken, koro keyifli bir gece yaşattı.

İzmit Kaymakamlığı ve İzmit Kamu Hizmetleri Destekleme Derneği'nin düzenlediği ve dernek bünyesinde oluşturulan koro Kocaeli Ticaret Odası konferans salonunda konser verdi. Konser öncesinde gerçekleşen kokteylde İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve Dernek Başkanı Ruhi Karaalp sanatseverlere dernek projeleri hakkında bilgiler verdi. Konserde elde edilen gelirlerin tümünün İzmit Kaymakamlığı ve İzmit Kamu Hizmetleri Destekleme Derneği'nce kimsesiz çocuklar yararına kullanılacağı belirtildi.

Şivan Özer yönetiminde kurulan koro keyfili bir gece yaşattı. İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu'nun eşi Zeynep Emiroğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Nermin Tol ve İzmit Kamu Hizmetleri Destekleme Derneği Başkanı Ruhi Karaalp'in eşi Nur Karaalp koroda solist olarak yer aldı. Konserde sanat müziği sevenleri şarkılara eşlik ederken, konserin sonunda koro alkışlarla desteklendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!