Perri Gelinlik İzmit’te Hizmete Girdi

Güncelleme Tarihi:

Perri Gelinlik İzmit’te Hizmete Girdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2016 16:38

PERİHAN GEREZ'İN SAHİNİ OLDUĞU PERRİ GELİNLİK HİZMETE AÇILDI.

Yıllarca bir çok gelinlik markasının mağazalarında çalışan Perihan Gerez, kendisine ait Perri Gelinlik Mağazası’nı açarak sektörde hizmet vermeye başladı. Gerez evlenecek çiftleri açılışa özel indirimlere görmek ve fırsatlardan yararlanmak için mağazasına davet etti.
Gelinlik sektöründe yıllarca çalışan Perihan Gerez, kendi markası olan Perri’yi açtığı mağaza ile yeni evlenecek gelinlerin hizmetine sundu. Kocaeli’nin İzmit ilçesi Ömerağa mahallesi, İstiklal caddesi Gakko İş Hanı’nda hizmete giren Perri Gelinlik Mağazası’nın açılışına çok sayıda davetli katıldı. Yeni açılan mağazası için mutluluğunu dile getiren Perihan Gerez, satışa sunulan gelinliklerde açılışa özel bir ay boyunca yüzde 20 indirim uygulanacağını ifade etti. Gerez ayrıca, gelinlik alan bayanlara kına geceleri için bindallı modelleri, duvak, el çiçeği, taç gibi gelinlik aksesuarları hediye edileceğini söyledi.
Farklı markaların tasarım ürünleri olan gelinliklerin satışını yapacak olan mağaza 95 metre karelik alanda 2 personel ile hizmet verecek. Pazar günleri hariç haftanın 6 günü sabah 09.00 ile akşam 19.30’a hizmet verecek olan iş yerinde gelinlik fiyatları 2 bin 300 lira ile 3 bin 800 lira arasında değişirken, açılışa özel gelinlik fiyatlarında 1 ay geçerli olacak şekilde yüzde 20 indirim uygulanacak. Ayrıca gelinliği kiralamak isteyen müşteriler fiyatı bin 700 liradan kiralama işlemi uygulanacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!