Minik Karateciler Şampiyonluk İçin Ter Döktü

Güncelleme Tarihi:

Minik Karateciler Şampiyonluk İçin Ter Döktü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2015 10:17

ÇOCUK EĞLENCE VE EĞİTİM FUARI’NDA YAPILAN KARATE TURNUVASI’NDA TAKIM KUMİTE ELEMELERİNDE MİNİK KARATECİLER YEŞİL KEMER VE ÜSTÜNDE MÜCADELE VERİYOR.

Çocuk Eğlence ve Eğitim Fuarı’nda yapılan Karate Turnuvası’nda takım kumite elemelerinde minik karateciler yeşil kemer ve üstünde mücadele veriyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği Eğitim ve Eğlence Fuarı’nda Cuma günü başlayan Çocuk Karate Şampiyonası, takım kumite müsabakalarıyla devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanından gelen 750 minik karateci şampiyonluk için ter dökerken, sergiledikleri performansla göz dolduruyor. Takım kumite elemelerinde minik karateciler yeşil kemer ve üstünde mücadele veriyor.
Türkiye Karate Federasyonu işbirliğinde gerçekleştirilen Çocuk Karate Şampiyonası Uluslararası İnterteks Fuarı içindeki 5 ayrı tatamide takım kumite müsabakalarıyla devam etti. Bu etaba 8-14 yaş arasındaki 750 minik karateci takım halinde katıldı. Kumite müsabakalarında Türkiye Karate Federasyonu’na bağlı toplam 75 hakem görev yaptı. Takım kumite müsabakalarının Cumartesi sabahki ilk etabına 2006-2005 doğumlu bay-bayan minik karateciler katıldı. Öğleden sonra ise 2004-2003 doğumlu bay-bayan takım kumite eleme ve finalleri gerçekleştirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!