Körfez Zabıtası Fırınları Denetledi

Güncelleme Tarihi:

Körfez Zabıtası Fırınları Denetledi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2015 14:50

KÖRFEZ BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ, VATANDAŞLARIN PİDE VE EKMEKLERİNİ GÖNÜL RAHATLIĞIYLA YİYEBİLMELERİ İÇİN RAMAZAN AYINDA FIRIN DENETİMLERİNİ ARTIRDI.

Körfez Belediyesi Zabıta ekipleri, vatandaşların pide ve ekmeklerini gönül rahatlığıyla yiyebilmeleri için Ramazan ayında fırın denetimlerini artırdı.
Ramazan dolayısıyla yoğun bir üretime geçen fırınları denetleyen Körfez Belediyesi Zabıta Ekipleri, hijyen ve gramaj kurallarının yanı sıra fiyat ve personelin hijyen eğitimi alınıp almadığını da kontrol etti. Denetimlerde ayrıca pidelerin üretildiği ortamdan, gramajına, hijyen kurallarına, fiyatına kadar birçok konu Körfez Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından incelendi. Ramazan boyunca sıklıkla yapılacak olan denetimlerde büyük sıkıntılara rastlanmazken, bazı fırın sahiplerine de uyarılarda bulunuldu.
Körfez Belediyesi Zabıta ekipleri yapılan denetimde Körfez’de bulunan tüm fırınlarda personelin tırnaklarından iş gömleğine, pidenin gramajından teftiş karnelerine kadar her ayrıntıyı denetlediler. Yapılan denetimler sonucunda ise bazı fırınlarda ufak tefek eksiliklere rastlanırken, fırınların büyük çoğunluğunun kurallara tam anlamıyla uyduğu gözlendi. Zabıta ekipleri tüketicilere Körfez’deki fırınlardan iç rahatlığıyla pidelerini alabilecekleri mesajını verirken aynı zamanda denetimlerin devam edeceklerini de ifade ettiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!