Körfez ile Katar kardeş oda protokolü imzaladı

Güncelleme Tarihi:

Körfez ile Katar kardeş oda protokolü imzaladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2017 13:54

Körfez ile Katar kardeş oda protokolü imzaladı

Haberin Devamı

KÖRFEZ(Kocaeli), (DHA) - KÖRFEZ Ticaret Odası ile Katar Ticaret Odası arasında kardeş oda protokolü imzalandı. Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı, Körfez'in avantajlarını anlatarak, Katarlı iş adamlarını yatırım yapmaya davet eti. Ramazan ayından sonra Katar'dan bir heyet gelerek Körfez'de görüşmelerde bulunacak.

Körfez Ticaret Odası, Katar'da düzenlenen "Project Katar Fuarı" na katıldı. Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı, yönetim kurulu üyeleri ve iş adamları fuara katılırken, Katar iş dünyası ile görüşmeler yapıldı. Katar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yardımcısı Mohammed bin Ahmed bin Towar ile görüşen Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı, Katar Ticaret Odası ile kardeş oda protokolü imzaladı. Sibel Moralı, Katarlı iş adamlarına Körfez'in avantajlarını, konumunu anlatarak, iş adamlarını yatırım yapmaya davet etti. Katarlı iş adamları Ramazan ayı sonrası Körfez'e gelerek görüşmelerde bulunacak. Sibel Moralı, yöneticiler ve iş adamları ayrıca Katar'da bulunan Türk İş Adamları Derneği, Türk Büyükelçiliği, Doha Ticaret Müşavirliği ve Tekfen Katar şantiyesini ziyaret etti.

Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı ziyaretle ilgili olarak, "Katar'da önemli görüşmelere imza attık. Odamız, ilçemiz ve ülkemiz açısından faydalı geçen ziyaretler dizisi sonrası Kocaeli ve Körfez ilçemizin fiziki ve stratejik konumu ve avantajlarını anlatarak ilçemize davet ettik. Bu konuyla alakalı olarak Ramazan ayı sonrası ilçemize bir heyet gelecek. Hazırlanan program dahilinde misafir edeceğimiz Katarlı iş adamları kentimizde bazı incelemelerde bulunacak ve Körfezli iş adamlarımızla bir araya gelerek toplu ve ikili gruplar halinde görüşecekler. Hayalini kurduğumuz yatırımların gerçekleşmesi ülkemiz açısından son derece önemli. Bu yatırımlar hem istihdama katkı, hem de katma değer sunacaktır" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!