Kayseri şehidi onbaşı için evinin önünde helallik alındı

Güncelleme Tarihi:

Kayseri şehidi  onbaşı için evinin önünde helallik alındı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2016 12:24

Kayseri şehidi onbaşı için evinin önünde helallik alındı

Haberin Devamı

Nabi YAZICI- Faruk KIYAK- Çağla DAŞCI/KÖRFEZ (Kocaeli), (DHA) - KAYSERİ'de bombalı terör saldırıda şehit olan muharebe onbaşı 21 yaşındaki Abdulsamet Özen'in cenazesi, Kocaeli'nin Körfez İlçesi'ndeki baba evinin önüne getirilerek, helallik alındı. Şehidin cenazesi daha sonra toprağa verilmek üzere Kandıra Süllü Köyü'ne götürüldü.
Kayseri'de bölücü terör örgütünün bombalı saldırısında şehit olan muharebe onbaşı Abdulsamet Özen'in cenazesi, Körfez Yeniyalı Mahallesi Şahin Sokak'ta bulunan evinin önüne getirildi. Şehidin babası Hüseyin Özen, annesi Hayriye Özen, 2 kardeşi ile yakınları güçlükle ayakta dururken, evin önünde toplanan yaklaşık 2 bin kişi tekbirler getirerek şehidin cenazesini karşıladı. Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar, Körfez Müftüsü Hasan Erdoğan'ın okuduğu dualara eşlik ederken, helallik alındı. Şehidin cenazesi daha sonra cenaze namazı için Kandıra Süllü Köyü'ne götürüldü.
Bombalı saldırıda şehit olan 14 asker arasında bulunan er Raşit Yücel'in cenazesi ise bugün Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!