Kağıtsporlu Betül, Türkiye’nin En İyileri Arasında

Güncelleme Tarihi:

Kağıtsporlu Betül, Türkiye’nin En İyileri Arasında
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2015 11:44

KOCAELİ'DE DÜZENLENEN "EN İYİLER 12" MASA TENİSİ TURNUVASINDA KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAĞITSPOR OYUNCUSU BETÜL TÖZ, ÜÇÜNCÜ OLDU.

Türkiye’nin en iyi erkek ve bayan oyuncularının katıldığı, “En İyiler 12“ masa tenisi turnuvasında, Kocaeli Büyükşehir Kağıtsporlu Betül Töz, Yıldızlar müsabakalarında Türkiye üçüncüsü oldu.
Kocaeli Büyükşehir’in başarılı Masa Tenisçisi Betül Töz, gençlerde ve yıldızlarda Türkiye’nin en iyi erkek ve bayan oyuncularının katıldığı “En İyiler 12 Turnuvası” Kocaeli Hasan Gemici Spor Salonunda yapıldı. Genç Erkeklerde 9’ar galibiyet elde eden üç Milli sporcu Talha Yiğenler, Batuhan Ulucak ve Umut Emre Başsan averajla sıralanırken, birinciliği Talha Yiğenler elde etti.
Genç Bayanlarda, tüm maçlarını kazanan Simay Kulakçeken birinci olurken, tek yenilgi ile Gülpembe Özkaya ikinci, üçer yenilgili iki sporcudan Fatma Aykutluğ set averajıyla üçüncü, Dilan Tek ise dördü sırayı aldı. Yıldız Erkeklerde Bilal Selim Tok, tüm maçlarını kazanarak birinci oldu. Tugay Yılmaz tek yenilgi ile ikinci, iki yenilgi ile Alican Şeker üçüncü oldu. Yıldız Bayanlarda, oynadığı onbir maçın onunu kazanan Özge Yılmaz ilk sırayı aldı. Aynı puanı elde eden Aybala Koçal ikinci, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu başarılı Betül Töz ise üçüncü oldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!