İzmit'te Uluslararası Gençlik Yürüyüşü

Güncelleme Tarihi:

İzmitte Uluslararası Gençlik Yürüyüşü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2017 10:16

İzmit'te Uluslararası Gençlik Yürüyüşü

Haberin Devamı

İZMİT(Kocaeli), (DHA) - İZMİT'te, Uluslararası Gençlik Yürüyüşü'nde 35 ülkeden 150'ye yakın öğrenci gösterilerde bulundu.

İzmit Belediyesi'nin de destek verdiği organizasyonda AIESEC programı kapsamında dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilerin Uluslararası Gençlik Yürüyüşü renkli görüntülere sahne oldu. Anıtpark alanından Belsa önüne kadar yürüyen gençlere İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç da eşlik etti. Belsa önünde kendi ülkelerine has oyunları oynayarak etkinliğe ayrı bir renk katan gençler, İzmitlilerden büyük ilgi gördü. Kocaeli AIESEC Başkanı Esra Şahin öğrenci değişim programlarıyla dünya barışına destek olunduğunu belirterek, "Gençler olarak amacımız dünyadaki sorunlara dikkat çekip çözümüne katkı sağlamaktır. Unutmamalıyız ki hepimiz bu dünyada yaşıyoruz" dedi.

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç ise, "İzmit Belediyesi genç dostu belediyedir. Belediye Başkanımız Nevzat Doğan gençlere büyük önem vermekte ve gençlerle ilgili örnek projelere imza atmaktadır. Üniversite Pazarı, 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi, Genç Girişimciler Merkezi, Genç-İz bunlardan sadece bazılarıdır" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!