İzmit Belediyesi’nden 576. Mahalle Gezisi

Güncelleme Tarihi:

İzmit Belediyesi’nden 576. Mahalle Gezisi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2015 11:09

İZMİT BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ İBRAHİM BULUT, İZMEK KURSİYERLERİ İLE GÖRÜŞTÜ.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ilk göreve geldiği 2009 yılında başlattığı mahalle inceleme gezileri bugüne kadar 576 kez gerçekleştirildi.
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın, halkla bütünleşmek ve sorunları yerinde görmek amacıyla 2009 yılında başlattığı mahalle gezileri aralıksız devam ediyor. Yetkililerden alınan bilgiye göre, Başkan Doğan döneminde yapılan toplam mahalle inceleme gezisi sayısı 576 oldu. Haftanın en az 2 günü yapılan inceleme gezisi sırasında gidilen mahallede adım atılmadık cadde ve sokak kalmıyor. Mahalle gezilerinin her türlü hava şartına rağmen tekrarlandığını söyleyen ilgililer, “Yağmur, kar yağsa da, 40 derece sıcaklık olsa da mahalle inceleme gezileri mutlaka düzenleniyor. Yapılan geziler sayesinde sorunlar yerinde görülüp, çözüm konusunda da bölgede yaşayanlarla karşılıklı görüş alış verişinde bulunuluyor” dediler.
Son mahalle gezisi İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, başkan yardımcısı Serkan Yeğnidemir ve daire müdürlerinin katılımıyla Akarca mahallesine yapıldı. Mahalle muhtarı Müyesser Yılmaz da inceleme gezisi boyunca hazır bulundu. Başkan Vekili Bulut, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde bulunan İZMEK kursiyerlerini de ziyaret ederek bir süre görüştü. Akarca Mahallesi’ndeki el nakışı, iğne oyası, ahşap boyama, mefruşat ve fıtness kurslarına yaklaşık 250 kişinin gittiği öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!