İzmit Belediyesi emniyete hizmet binası yapacak

Güncelleme Tarihi:

İzmit Belediyesi emniyete hizmet binası yapacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2017 11:41

İzmit Belediyesi emniyete hizmet binası yapacak

Haberin Devamı

İZMİT(Kocaeli), (DHA) - İZMİT Belediyesi, İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Orman İşletme Müdürlüğü'nün yanındaki alana hizmet binası yapacak. İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün boşalttığı alana ile kültür merkezi inşa edilecek.

İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş bir araya geldi. Başkan Nevzat Doğan'ın makamında gerçekleşen buluşmada İzmit Belediyesi tarafından İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yapılacak hizmet binasının son durumuyla ilgili değerlendirmede bulunuldu. Başkan Doğan, İzmit Belediyesi olarak kurumlar arası işbirliğine her zaman önem verdiklerini belirterek, "Bütün kamu kurumlarımız halkımıza hizmet için kurulmuşlardır. İzmit Belediyesi olarak kurumlar arasında ayrım yapmadan destek oluyoruz. Okullarımıza, camilerimize, emniyetimize elimizden gelen desteği vermeye çalıştık ve vermeye de devam ediyoruz. Emniyet müdürlüğümüzün de vatandaşımızın daha iyi hizmet alabilmesi için bir hizmet binasına ihtiyacı vardı. İzmit Belediyesi olarak bu ihtiyacın giderilmesi konusunda taahhütte bulunduk ve bina için düğmeye bastık. İlçe Emniyet Müdürlüğümüze Anıtpark'taki Orman İşletme Müdürlüğü yanındaki alana hizmet binası yapacağız. Bu konuda Valilik ile de gerekli prosedürleri gerçekleştiriyoruz" dedi.

Doğan, İzmit Belediyesi tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yapılacak hizmet binasına karşılık olarak da Yenişehir Mahallesi'ndeki hazineye ait bir arsanın belediyeye devredilerek buraya kültür merkezi yapacaklarını ifade ederek, "Böylelikle, hem emniyetimiz ihtiyacı olan bir binaya kavuşacak, hem de Yenişehir Mahallemiz bir kültür merkezi kazanmış olacak" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!