İZAYDAŞ, Komşularını Ağırladı

Güncelleme Tarihi:

İZAYDAŞ, Komşularını Ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2015 12:45

İZMİT KARADENİZLİLER MAHALLESİ SAKİNLERİ, MAHALLELERİNE KOMŞU BİR KONUMDA FAALİYET GÖSTEREN İZAYDAŞ’I GEZDİ.

İzmit Karadenizliler mahallesi sakinleri, mahallelerine komşu bir konumda faaliyet gösteren İZAYDAŞ’ı gezdi.
İZAYDAŞ, Karadenizliler mahallesi sakinlerinden oluşan bir grup ziyaretçiyi ağırladı. 30 kişiden oluşan grubun liderliğini Karadenizliler Mahallesi Muhtarı Fikri Narin üstlendi.
Proje Şefi Onur Uludağ kapsamlı bir sunum yaparak mahalle sakinlerini İZAYDAŞ’ın çalışmaları ve gerçekleşecek projeleri hakkında bilgilendirdi. Gruba yakma tesisi, sterilizasyon, biyogaz, çöp sızıntı suyu arıtma ve LFG tesisleri tek tek gezdirilerek İZAYDAŞ’ın ana faaliyet konuları hakkında yerinde bilgiler aktarıldı.
Genel Müdür Muhammet Saraç ile bir araya gelen misafirler Saraç ile bir süre sohbet ettiler. Kendilerinin yıllardır ihmal edildiğini ancak bu dönemde güçlü bir gönül bağı kurulduğunu ifade eden mahalle sakinleri gösterilen ilgiden ve misafirperverlikten dolayı Muhammet Saraç’a teşekkür etti.
İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ise, İZAYDAŞ’ın çevre ve insan sağlığı açısından herhangi bir risk taşımadan çalıştığını, amaçlarının sadece atık bertarafı değil sosyal sorumluluk kapsamında yakın yerleşim birimlerinden başlayarak kalıcı bir çevre bilinci de aşılamak olduğunu söyledi. Ziyaret birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!