İller Arası Karate Ligi’nin İkinci Etabı Başladı

Güncelleme Tarihi:

İller Arası Karate Ligi’nin İkinci Etabı Başladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2015 12:48

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLLER ARASI KARATE LİGİ'NİN İKİNCİ ETABI BAŞLADI.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ligin ikinci etabına, Türkiye’nin dört bir yanından bin 80 sporcu katılıyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 5 etaptan oluşan İller arası Karate Ligi’nin ikinci etabı bu sabah 09.30’da kata mücadeleleri ile başladı. Başiskele Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ikinci etap mücadelesine Türkiye’nin dört bir yanından toplam bin 80 karateci ve 28 kulüp katılıyor. Karate Federasyonu’na bağlı 90 hakemin görev yaptığı ikinci etap mücadelesine vatandaşlar da büyük ilgi gösteriyor.
Gün boyu devam edecek olan ikinci etap mücadelesinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü 110 karateci ile katılıyor. 1999 ile 2008 arasındaki yıllarda doğan sporcuların yer aldığı ikinci etap müsabakaları öğleden sonra kumite mücadelelerine sahne olacak. Dereceye giren sporcular için madalya törenleri düzenlenecek.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karate Ligi 5 etaptan oluşuyor. İlk etap 31 Ekim Cumartesi günü Hasan Gemici Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. İkinci etap ise bugün başladı. Bundan sonra lig kapsamında 3 etap daha yapılacak. Ligin üçüncü etabı Aralık, dördüncü etabı Ocak ve son etabı ise Şubat ayında gerçekleştirilecek. Final müsabakalarına sahne olacak son etabın sonunda ise dereceye girenlere kupa verilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!