Gölcük'te Cumhuriyet Konseri

Güncelleme Tarihi:

Gölcükte Cumhuriyet Konseri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2017 10:58

Gölcük'te Cumhuriyet Konseri

Haberin Devamı

Soner GÜLEZER/GÖLCÜK(Kocaeli), (DHA) - GÖLCÜK'te, Kültür Dernekleri Platformu Korosu konser verirken, dernek başkanları sergiledikleri oyunla geceye renk kattı. Cumhuriyet Marşı'na Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş de eşlik ederek hep bir ağızdan söylendi.

Değirmendere Kültür Merkezi'nde düzenlenen Cumhuriyet Konseri'ne Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Ak Parti İlçe Başkanı İdris Alp, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Kültür Dernekleri Platformu Başkanı Bülent Denlikol gecede yaptığı konuşmada, "19 Mayıs 1919'da Atatürk'ün Samsuna'a çıkarak milli mücadeleyi başlatıp, 29 Ekim 923 tarihinde de 'Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, cumhuriyet idaresidir' diyerek ilan ettiği cumhuriyet, Türk milletine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir" dedi.

Kültür Dernekler Platformu Korosu gecede birbirinden güzel türküleri söylerken, son olarak seslendirilen Cumhuriyet Marşı'na Kaymakam Altıntaş ve Belediye Başkanı Ellibeş'de katılarak marş hep bir ağızdan söylendi. Gecede dernek başkanları sürpriz yaparak efe elbiseleri giyerek sergiledikleri oyun ile alkış topladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!