Gez-gör, Sosyal Medya Takipçilerini Misafir Etti

Güncelleme Tarihi:

Gez-gör, Sosyal Medya Takipçilerini Misafir Etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2015 10:07

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN “GEZ-GÖR KOCAELİ” GEZİ PROGRAMININ BU SEFERKİ KONUKLARI BÜYÜKŞEHİR’İN SOSYAL MEDYA SAYFASINI TAKİP EDEN KULLANICILARI OLDU.

Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen “Gez-Gör Kocaeli” gezi programının bu seferki konukları Büyükşehir’in sosyal medya sayfasını takip eden kullanıcıları oldu.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gez-Gör Kocaeli programı kapsamında, Belediye’nin sosyal medya hesabı takipçilerine Kocaeli gezi programı gerçekleştirildi. Sosyal medya sayfası üzerinden katılım sağlayan vatandaşlar, Kocaeli’nin tarihi ve turistlik yerlerini gezme imkanı buldu.
Kent gezisi, Büyükşehir Belediyesi tarafından aslına uygun olarak restore edilen Selim Sırrı Paşa Konağı’nda başladı. Sırrıpaşa Konağı’nın eşsiz kalem işlemesi duvarları ve duvar resimleri arasında tarihe yolculuk yapan konuklar, konağın tarihi dokusu karşısında etkilendiklerini dile getirdiler. Konuklar, Sırrıpaşa Konağı’nda bol bol hatıra fotoğrafı çekildi.
Tarihi Konağın ardından öğle yemeği için Seka Park Otel’e geçen grup daha sonra Seka Kültür Evleri’nin yer aldığı alana geçtiler. Katılımcılar burada Mevlevi Evi ve Akçakoca Anı Evini ziyaret etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen program kapsamında grup gezisini Gebze’de tamamladı. İlk olarak Eskihisar sahiline giden kafile gezisini Osman Hamdi Bey Müzesi’nde son verdiler. Osman Hamdi Bey’in tabloları ve kişisel eşyalarını tanıma fırsatı bulan kafile kentin tarihi ve kültürel mekanlarını tanıma fırsatı buldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!