Başkan Büyükgöz gençlerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Büyükgöz gençlerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2020 14:15

Başkan Büyükgöz gençlerle buluştu

Haberin Devamı

GEBZE (Kocaeli), (DHA) – KOCAELİ Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz gençlerle bir araya gelerek, projeleri ve gençlere yönelik çalışmaları paylaştı.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz gençlerle buluştu. Programa Gebze Belediye Başkan Yardımcıları Sedat Çelik, Selamet Güner, Yusuf Burkut’un yanı sıra AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz ve gençler katıldı. Zinnur Büyükgöz, belediye olarak gençlere özel gerçekleştirdikleri ve hayata geçirmeyi planladıkları projelerden bahsederek, soruları cevaplandırdı.

Gençlere her zaman değer verdiklerini ifade başkan Büyükgöz, “Sizler yarın bu makamları devredeceğimiz gençlerimizsiniz. Bu anlamda sizler bu ülkenin geleceği için çok önemlisiniz. Ben bir belediye başkanı olarak yollar, kaldırımlar, binalara yapsam ama insanların gelişimine özellikle de gençlerin gelişimine yardımcı olamıyorsam hiçbir anlamı yok. Yapacağımız her çalışmada sizlerin söz hakkı olmalı ve bunu hayata geçirebilmek için belediye meclis üyelerimizde gençlere de yer verdik. İnşallah bu artarak devam edecek” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!