Endistüri İş Görüşmeleri Gebze’de Sürdü

Güncelleme Tarihi:

Endistüri İş Görüşmeleri Gebze’de Sürdü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2015 11:15

TÜRK DÜNYASI BELEDİYELER BİRLİĞİ VE KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TİCARİ İŞ GÖRÜŞMELERİ ORGANİZASYONUNA KATILDI.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi “Match4Industry” ticari iş görüşmeleri organizasyonuna katıldı.
Ticari ve sanayi alanında üretim yapan firmaların katıldığı Match4ındustry Eşleştirme Etkinliği’nde bir konuşma gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Dünyada gerçekleştirilecek yatırımlar ve üretimler kalkınmamıza, gelişmemize, insanımızın huzuruna ve mutluluğuna katkı sağlayacaktır. Ortak yatırım çalışmaları ve paylaşımlar dünyada bütün olumsuzlukların ortadan kaldırılmasına destek olacaktır” dedi.
İş görüşmelerine ise Tataristan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Rustam Minnihanov, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Avrupa İşletmeler Ağı üyesi Doğu Marmara ABİGEM ve Kocaeli Sanayi Odası ile birçok yabancı ülkeden gelen firmalar katıldı.
Türkiye pazarında stratejik ortaklarını bulmak ve Türk firmalar ile ticari ve teknolojik işbirliği yapmak amacıyla Gebze’ye gelen firmalar bu organizasyonla beraber ekonomik faaliyetlerini ve yatırımlarını genişletmesi bekleniyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!