Dünya motosiklet şampiyonundan yetim çocuklara bisiklet

Güncelleme Tarihi:

Dünya motosiklet şampiyonundan yetim çocuklara bisiklet
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2016 18:02

Dünya motosiklet şampiyonundan yetim çocuklara bisiklet

Haberin Devamı

Alattin ONUR/AKYAZI (Sakarya), (DHA)- DÜNYA Süpersport Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde, İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından organize edilen Yetim Dayanışma Günü'nde 55 yetim çocuğa bisiklet hediye etti.
Akyazı’da, Sakarya Valiliği'nin desteğiyle Yetim Dayanışma Günü'ne Sakarya Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli, Akyazı Kaymakamı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Bal, Akyazı Belediye Başkan Yardımcıları Ünal Gündüz, Mustafa Tonyalı ve Mustafa Aksakal, İlçe Sağlık Müdürü Gülşah Yılmaz, İHH Sakarya Şube Başkanı Ruhi Ademoğlu, Akyazı İHH temsilcisi Emin Akbayrak katıldı.Yetim Dayanışma Günleri kapsamında 105 yetim çocuğa bisiklet dağıtıldı. Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu 55 bisikletle kampanyaya destek verip çocuklara bisiklet hediye etti.
Haftaya İngiltere'de yarışlara katılacağını söyleyen Sofuoğlu, "Sezonun 6 yarışını bitirdim. Önümüzdeki hafta İngiltere’de yarışacağım. Daha yolun yarısını lider olarak tamamladım ve 6 yarış kaldı. Önümüzdeki hafta İngiltere ve İtalya yarışları olacak. Bu yarışları alabilirsem şampiyonada büyük bir adım atmış olacağım. Çalışmalarımızda bütün antrenmanlara çok önem veriyorum. Her şey Allah'ın taktiri nasibimiz neyse o olacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!