Darıca Kadir Gecesine Hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Darıca Kadir Gecesine Hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2015 14:34

KADİR GECESİ'NDE DARICA'DA DÜZENLENECEK İFTAR PROGRAMINDA 10 BİN DARICALI BİRLİKTE ORUÇLARINI AÇACAK.

Darıca Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda Kadir Gecesi’nde düzenleyeceği etkinlikle on binlerce insanı sahilde buluşturacak.
Darıca Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen etkinlik kapsamında bu yıl da Kadir Gecesi nedeniyle düzenlenecek iftar yemeğinde, Darıca halkı orucunu birlikte açacak. Dünyaca ünlü hafızlar tarafından Kuran Kerim ziyafetinin sunulacağı iftar programda Senai Demirci de sohbet ve şiirleriyle bölge halkıyla buluşacak. İftar programının ardından ise yaklaşık 10 bin Darıcalı, Enderun usulü toplu teravih namazı kılarak hep birlikte el açıp dua edecek.
Etkinlik öncesinde tüm Darıcalılar’ı iftar programına davet eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Birlik ve beraberlik duygularının had safhaya ulaştığı bu mübarek günlerde, bin geceden daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin feyz ve bereketinden hep birlikte istifade etme adına bütün bölge halkını bu güzel etkinliğe bekliyor, şimdiden Kadir Gecesi’nin ülkemize ve bütün İslam Alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum”dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!