CHP’li Hürriyet, Bakan Şimşek’i CHP’ye Oy Vermeye Davet Etti

Güncelleme Tarihi:

CHP’li Hürriyet, Bakan Şimşek’i CHP’ye Oy Vermeye Davet Etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 11:05

CHP KOCAELİ MİLLETVEKİLİ FATMA KAPLAN HÜRRİYET, MALİYE BAKANI MEHMET ŞİMŞEK'İ CHP'YE OY VERMEYE DAVET ETTİ.

CHP İl Seçim Koordinasyon Kurulu’nun göçmen derneklerine verdiği kahvaltıda konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i CHP’ye oy vermeye davet etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, Rumeli-Balkan-Trakya Dernekleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Batı Trakya Türkleri Derneği, Kocaeli Tüm Balkan Türkleri Derneği, Rumeli Balkan Türkleri Derneği, Makedonya Türkleri Derneği, Balkan Göçmenleri Derneği, Trakya İlleri Derneği, Pomaklar İlleri Derneği, Strancalılar Derneği, Merdigözler Derneği ve çok sayıda göçmen dernekleri temsilcileri katılım sağladı.
Programda konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in, “Asgari ücreti bin 500 TL yapsınlar, CHP’ye oy veririm” açıklamasını hatırlatarak, “Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ‘Asgari ücreti bin 500 lira yapsınlar ben de CHP’ye oy veririm. Bütçe açığı olur’ dedi. Şimdi iktidarda olmalarına rağmen bizim gibi vaatlerde bulunmaya başladı. O zaman ben de Bakan Şimşek’i CHP’ye oy vermeye davet ediyorum. Ekonomik vaatlerimiz konusunda kaynak nereden bulacaksınız diyen iktidar, seçim maliyetini düşünmeden, vatandaşın cebinden bizi seçime götürüyor. 1 Kasım’da herkes sandığa gittiğinde partiden ziyade yaşam biçimine oy verecek. Herkes bir oyuyla geleceğimizi oylayacak” açıklamasında bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!