Büyükşehir Karate Ligi’nin İkinci Etabı Başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir Karate Ligi’nin İkinci Etabı Başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2015 11:27

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KARATE LİGİ'NİN İKİNCİ ETABI 5 ARALIK CUMARTESİ GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLECEK.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karate Ligi’nin ikinci etabı zorlu mücadelelere sahne olacak.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 5 etaptan oluşan Karate Ligi’nin ikinci etabını 5 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirecek. 1998 ile 2008 yılları arasında doğan sporcuların katılacağı ligin ikinci etabı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kısa süre önce açılışını gerçekleştirdiği Başiskele Spor Salonu’nda yapılacak. Müsabakalar saat 09.00’da başlayacak ve gün boyu devam edecek.
Lige İstanbul, Düzce, Yalova, Bursa, Balıkesir, Sakarya’nın yanı sıra Kırklareli, Tekirdağ ve Eskişehir’den toplam 30 spor kulübü katılacak. Bu etapta bin sporcu mücadele verecek. Müsabakalar, takımların kata müsabakaları ile başlayacak. Öğleden sonra ise kumite müsabakalarına geçilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü müsabakalara 100 karatecisiyle katılacak. Müsabakalar salon içindeki 8 ayrı tatamide gerçekleştirilecek. Organizasyonda Türkiye Karate Federasyonu’na bağlı 90 hakem görev alacak. Her müsabakanın sonunda dereceye girenler için madalya törenleri düzenlenecek.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 5 etaptan oluşan Karate Ligi’nin birinci etabı 31 Ekim Cumartesi günü İzmit Hasan Gemici Spor Salonu’nda yapıldı. Türkiye karate camiasının gözlerinin çevrildiği ilk etaba Türkiye’nin dört bir yanından 748 sporcu ve 25 spor kulübü katılmıştı. Büyükşehir Karate Ligi’nin üçüncü etabı da aralık ayında yapılacak. Dördüncü ve final mücadelelerine sahne olacak olan beşinci etap ise 2016 yılının şubat ayında gerçekleştirilecek. 5 etapta dereceye girenlere kupa verilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!