Boğaziçi Karate Turnuvasında Kağıtspor’dan Büyük Başarı

Güncelleme Tarihi:

Boğaziçi Karate Turnuvasında Kağıtspor’dan Büyük Başarı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2015 12:38

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE KAĞITSPORLU KARATECİLER, ULUSLAR ARASI BOĞAZİÇİ KARATE TURNUVASINDA BİRÇOK MADALYA ALMAYI BAŞARDI.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler, Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvasında birçok madalya almayı başardı.
Bu yıl 28’incisi yapılan Uluslararası Boğaziçi Açık Karate Turnuvası’nda üç altın, iki gümüş bir bronz madalya kazanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler, Milli Takım’ın başarısında büyük söz sahibi oldu. 1-3 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’un ev sahipliği yaptığı organizasyonda Türkiye rüzgarı esti. Türk sporcular, 38 dalda dağıtılan altın madalyaların 29’u kazanarak büyük başarı elde ederken 28 gümüş, 59 bronz madalya ile genel sıralamanın zirvesinde yer aldı. Turnuvada Kata dalında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karatecilerden Mehmet Yakan şampiyon olurken, Avrupa şampiyonu Eray Şamdan ise 55 kiloda Gençler kategorisinde şampiyonluğa ulaştı. 53 kiloda Genç bayanlarda mücadele eden Kağıtsporlu bir diğer karateci Kevser Demirtürk de şampiyon olarak altın madalyaya uzanan bir başka isim oldu. 53 kilo genç bayanlar kategorisinde Rumeysa Pekşen ile büyük baylar kategorisinde +80 kiloda mücadele eden Yunus Erşeker ikinci oldu. Geçtiğimiz hafta Konya Rumi Uluslar arası çocuk oyunlarında şampiyon olan Enes Bulut 63 kilo Ümitler kategorisinde üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!