Başkan Karaosmanoğlu: “Evlad-ı Fatiha’na Sahip Çıkıyoruz’’

Güncelleme Tarihi:

Başkan Karaosmanoğlu: “Evlad-ı Fatiha’na Sahip Çıkıyoruz’’
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2015 11:59

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Partisi (HÖH) Burgaz Milletvekili Durhan Mustafa ve Ruen Belediye Başkanı İsmail Osman’ı konuk etti.
Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Bulgaristan HÖH Burgaz Milletvekili Durhan Mustafa, Ruen Belediye Başkanı İsmail Osman ve beraberindeki heyeti ağırladı.
Ziyarette konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Güçlü bir Türkiye’nin Balkanlar başta olmak üzere Bulgaristan’da yaşayan soydaşlarımızın daha güvende olmasına her anlamda katkı sağlamıştır. Evladı- Fatiha’na bu zamana kadar nasıl sahip çıktıysak, bundan sonrada sahip çıkacağız. Yerel yönetimler olarak bizde üzerimize düşen görevi her daim yerine getiriyoruz. Türkiye, geçmişte soydaşlarımız için bir umut ve vatan olmuştur. Şimdi artık soydaşlarımız kendi yaşadıkları ülkelerde siyasetten ticarete, eğitimden sağlık alanında artık daha aktif bir konuma gelmiştir. Soydaşlarımızı ülkelerinde yönetici makamında görmek bizi çok mutlu ediyor. Devletimiz ve hükümetimiz Balkanlar’da yaşayan soydaşlarımızın sorunlarının çözümü için var gücüyle çalışıyor. Bundan sonra da istikrarın sürmesi ve güçlü bir iktidarının sürmesi halinde bu yine daha fazla güçlenerek devam edecektir” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!