Başkan Baran Göçmen Börekçisini Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Baran Göçmen Börekçisini Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2015 11:08

KÖRFEZ BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL BARAN GÖÇMEN BÖREKÇİSİNİ ZİYARET ETTİ.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Türkiye’de en hızlı büyüyen 100 şirket arasında dereceye giren Göçmen Börek Fabrikası’nı ziyaret etti.
Ziyarette Göçmen Börekçisi Sahibi İlker Can Dönmez tarafından kapıda karşılanan Belediye Başkanı İsmail Baran, üretim tesislerini gezerek bilgi aldı. Gezinin ardından konuşan Başkan Baran, “Körfez’de bu tür girişimci iş adamı arkadaşlarımızın her zaman arkasında olduğumuzu her gittiğimiz yerde vurguluyoruz. Bugün burada bu arkadaşlarımızın yapmış olduğu girişimciliğinin onlara neler kazandırdığını görüyoruz. Körfezimiz’e bugüne kadar hizmet etmiş kalkınması için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışan arkadaşlarımızı kutluyorum. Yeni tesisin hayırlı olmasını diliyor, arkadaşlarımızın başarılarının devamını diliyorum “ dedi.
Belediye Başkanı İsmail Baran’ın kendilerine yapmış olduğu ziyaretten ötürü memnuniyetini ifade eden İlker Can Dönmez, Belediye çalışmalarından dolayı Başkan Baran’a teşekkür etti. İlker Can, “İlçemiz son bir yılda büyük bir değişim ve gelişim yaşıyor. İstikrarı destekleyen bir ilçe konumuna geldik. Bu konuların önünü açarak büyümeyi sağlayan Başkanımıza teşekkürü bir borç bilirim” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!