Başiskele’ye Sonbahar Bakımı

Güncelleme Tarihi:

Başiskele’ye Sonbahar Bakımı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2015 16:39

SONBAHARIN GELMESİYLE BERABER GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ OLUŞTURAN YAPRAKLAR BAŞİSKELE BELEDİYESİ EKİPLERİ TARAFINDAN TOPLANIYOR.

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde sonbahar bakımı ve temizliği yaptı.
Sonbahar nedeniyle yaprakların görüntü kirliliğine oluşturması Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde sonbahar ve ağaç budama temizliği yaptı.
Ortak kullanım alanlarının temizlik ve düzenlemelerini yapan ekipler bir anlamda kış dönemine hazırlık yapıyor. İlçe genelinde çim biçme çalışmalarını sonlandıran ekipler, ağaç budamaları ve dikimlerine başladı. Yaya kaldırımlarına ve elektrik tellerine kadar uzanan ağaç dallarını budayan ekipler aynı zamanda yeni ağaç dikimleri gerçekleştiriyor. Ana caddeler, sokak ve meydanlarda ağaçlardan aşırı miktarda dökülen yaprakların toplanması için ayrı bir temizlik ekibi oluşturan Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise hava motorlarıyla kaldırımları, vakumlu süpürge araçları ile yolları temizliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!