41 Kart Ramazan’da Sevindirdi

Güncelleme Tarihi:

41 Kart Ramazan’da Sevindirdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2015 12:00

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN YARDIM ALAN İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLAR 41 KART HİZMETİ İLE İSTEDİKLERİ YERLERDEN ALIŞVERİŞ İMKANI SAĞLIYOR.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yardım alan ihtiyaç sahibi vatandaşlar 41 kart hizmeti diledikleri yerden alışveriş yapmalarını sağlıyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımda bulunan 41 kart Ramazan ayında vatandaşları sevindirdi.
Her ay periyodik olarak yardım alan 7 bin 623 ailenin 41 kartlarına Ramazan ayına özel olarak yükleme gerçekleşti. Mağdur vatandaşların 41 kartlarına ramazan ayına özel aldıkları yardım miktarı kadar ilave yardım yatırıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından belirlenen yardıma muhtaç vatandaşların derdine bir nebze olsun derman olan 41 kart hizmeti ile gıda yardımı alan ailelere Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayına özel olarak yatırılan yardım miktarı kadar daha kartlarına yardım miktarı yatırıldı.Toplam 866 bin lira değerindeki yardımlar ile vatandaşların yüzü güldü. Gıda yardımı için, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası’na fakirlik belgesi ve nüfus cüzdan fotokopisi ile birlikte başvuru alınıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!