Kırşehir TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ekicioğlu:

Güncelleme Tarihi:

Kırşehir TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ekicioğlu:
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2014 14:26

- "Odamız, TOBB Akreditasyon Sistemi'ne 'B sınıfı' akredite oldu"

Haberin Devamı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, odanın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) Akreditasyon Sistemi'ne 'B sınıfı' akredite olduğunu bildirdi.

Ekicioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, oda olarak, TOBB'nin oda ve borsalardaki sistemlerin iş dünyası nezdindeki saygınlığının artırılmasını, hizmet türlerinin geliştirilmesini ve hizmet kalitesinin iyileştirilmesini amaçlayan Akreditasyon Sistemi kapsamında çalışmaları tamamladıklarını ve denetimden geçtiklerini belirtti.

Akreditasyon Sistemi'nin, oda ve borsaların beş yıldızlı hizmet vermesi için fırsat oluşturduğunu, yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası platformlarda markalaşmada öncü rol üstlendiğini vurgulayan Ekicioğlu, şöyle devam etti:

Haberin Devamı

"Ekonomik büyümede ve iş dünyasının desteklenmesinde önemi giderek artarak rol oynayan oda ve borsalar olarak kapasitemizi ve profesyonelliğimizi ortaya koymamız, Akreditasyon Sistemi'ni başarılı biçimde uygulamamız ile mümkün olacaktır. Yüzüncü yılımızda üyelerimize ve kaliteli hizmet anlayışımıza yakışanı yaparak birçok ilke imza attık. Türkiye'de 9001 Kalite Yönetim Sistemi, 14001 Çevre Yönetim Sistemi, 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi, 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi ve Akreditasyon Sistemi olmak üzere aynı anda beş sisteme talip olan ve aynı yıl içinde çalışmalarını başarıyla taçlandıran ilk ve tek oda olduk."

Ekicioğlu, Mayıs 2014'de yoğun çalışma içine girerek yönetim sistemleri hedeflerine ulaştıklarına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz günlerde ise TOBB Akreditasyon Sistemi denetimlerimizi de vererek son hedefimizi gerçekleştirdik. Denetimler sonucu 'B sınıfı' akredite oda olduk. Bizden önce akredite olan 152 akredite oda ve borsa camiasına katıldık. Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi uygulayan sayılı odalardan biri olduk. Çalışmalar sırasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!