Bilim Kahramanlarına Petlas Sponsor Oldu

Güncelleme Tarihi:

Bilim Kahramanlarına Petlas Sponsor Oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2015 13:20

Bilim Kahramanları Derneğinin düzenlemiş olduğu “Senin Dünyan Senin Sınıfın” temalı Robot Yarışmasında derece elde eden ve Ankara elemelerine Kırşehir’den katılan Vali Mithat Saylam Ortaokulu öğrencilerine Petlas A.Ş sponsor oldu.
Vali Mithat Saylam Ortaokulu Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Mustafa Aygün liderliğinde oluşturulan Kırşehir Ekibi İzmir’de 21-22 Mart 2015 tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye finaline Petlas Sponsorluğunda gidecek.
Vali Mithat Saylam Ortaokulu Müdür Yardımcısı Fatih İlhan yarışma öncesi yaptığı açıklamada, ‘’Okulumuz Robot ekibinin uzun süren çalışmaları karşılığını Ankara’da birinci olarak almıştı. Bu başarı sonrası Türkiye Şampiyonasında iyi bir derece alarak Kırşehir’in ismini herkese duyuracağız. Devlet okulu olarak bu yarışmaya maddi imkansızlıklar nedeniyle katılmakta zorlandığımız için Kırşehir’in ve Ülkemizin köklü kuruluşlarından olan Petlas’ ın okulumuza verdiği anlamlı sponsor desteğine teşekkür ederiz" dedi.
Bu yarışma öncesi okula destek veren Kırşehir Valisi Necati Şentürk’e, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı’ya, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’ye, ve İş adamı Recep Şanal’a okul yönetimi olarak teşekkür ettiklerini belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!