Olimpiyat şampiyonu engelli sporcuya davul zurnalı karşılama

Güncelleme Tarihi:

Olimpiyat şampiyonu engelli sporcuya davul zurnalı karşılama
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2017 13:04

Olimpiyat şampiyonu engelli sporcuya davul zurnalı karşılama

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/VİZE (Kırklareli)(DHA)-SAMSUN’ da düzenlenen 23'ncü İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nda  atletizm branşında erkekler 400 metrede final koşusunda 47.03’lük derecesi ile dünya rekoru kırarak şampiyon olan Yasin Süzen, memleketi Kırklareli'de davul-zurna ile karşılandı. 

Samsun'da düzenlenen 23'ncü İşitme engelliler Olimpiyat Oyunları'nda 2017 atletizm branşında erkekler 400 metrede final koşusunda 47.03’lük derecesi ile dünya rekoru kırarak olimpiyat şampiyonu olan Yasin Süzen memleketi Kırklareli’nin Vize İlçesi'nin Çakıllı Beldesi'nde davul-zurna eşliğinde karşılandı.

Olimpiyat şampiyonu Yasin Süzen'i Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı, Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram ve çok sayıda vatandaş karşıladı. Süzen, hemşerileri tarafından omuzlara alınarak belde içerisinde dolaştırıldı. Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı, “Yasin Süzen’in Olimpiyat şampiyonu olması bizleri gururlandırdı.Yasin’i bu başarısından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yasin Süzen, gezen yıl Bulgaristan’da düzenlenen Dünya İşitme Engelliler Atletizm Şampiyonas'ında da erkekler 400 metrede 48. 24’lük derecesiyle altın madalyanın sahibi olmuştu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!