Minik balerinler büyükleri aratmadı

Güncelleme Tarihi:

Minik balerinler büyükleri aratmadı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2018 13:40

Minik balerinler büyükleri aratmadı

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/BABAESKİ(Kırklareli),(DHA)-KIRKLARELİ'ninBabaeski ilçesi Belediyesi ve Babaeski Kent Konseyi Kültür ve Çalışma Grubu'nun birlikte hazırladıkları bale gösterisi izleyenleri büyüledi.

Cumhuriyet İlkokulu'nda gerçekleştirilen etkinlikte açılış konuşmasını yapan Babaeski Kent Konseyi Başkanı Selim Tuna, "Babaeski Belediyesi ve Babaeski Kent Konseyi Kültür ve Çalışma Grubunun birlikte hazırladıkları Öykü Bale Okulu öğrencilerinin sunacağı 2017 -2018  öğretim yılı yılsonu bale gösterimize hepiniz hoş geldiniz. Bu gösterinin oluşumunda büyük katkı ve destekleri olan Babaeski Belediye Başkanım Abdullah Hacı'ya huzurunuzda çok teşekkür ediyorum. Ayrıca öğrencilerimizi bu gösteriye hazırlayan, onları çalıştıran öğretmenlere, yöneticilerine ve küçük balerinlerimiz ile buraya gelerek bizlere destek veren  siz değerli misafirlerimize sonsuz ve  salonu gösterimiz için bizlere tahsis eden Kaymakam Hakan Özarslan'a çok teşekkür ediyor, iyi seyirler diliyorum" dedi.
İzleyicilerden tam not alanminik balerinler gösteri sonunda başarı belgelerini Babaeski Kent Konseyi Başkanı Selim Tuna'dan, bale  öğretmeni İrem Nur Soycan'a plaketini Garnizon Komutanı Tank Albay Coşkun Önal'dan, Başbalerin Korcan Paytar da plaketini İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Gümüşoğlu'ndan aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!