Lüleburgaz'da, bisiklet etkinliği düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

Lüleburgazda, bisiklet etkinliği düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2018 12:13

Lüleburgaz'da, bisiklet etkinliği düzenlendi

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli)-KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz ilçesinde   Milli Eğitim Müdürlüğü’nce yürütülen “Biriz Beraberiz” projesi kapsamında bisiklet etkinliği gerçekleştirildi.
Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, ilçedeki lise öğrencilerinin kaynaşması, birlikte vakit geçirip, yeni dostluklar edinmesi için bu projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. Hayata geçirilen projenin ilk ayağında 17 liseden 102 öğrenci yer aldı. İlk aşaması Eskitaşlı köyünde fidan dikimi ile gerçekleşen projenin ‘Birlikte Sürelim’ temalı bu etkinliğinde ise öğrenciler hep beraber bisiklet sürdü.
Okul öğretmenlerinin de katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte bisikletliler, İstanbul Caddesi üzerinde bulunan Kongre Meydanında toplandı. Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü  Cihan Erdem’in  bisikleti ile yer aldığı etkinlikte toplanan grup Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin nezaretinde yola çıktı. İstasyon Caddesine çıkan grup buradan Durak Mahallesi istikametine giderek 7 kilometre uzaklıkta Orman Fidanlığında mola verdi.
Burada öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunulurken yaklaşık yarım saat molanın ardından dönüşe geçildi. Yine aynı güzergahtan geri gelen grup, Lüleburgaz Ortaokulu bahçesinde etkinliği sonlandırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!