Ahmetbey Belediyesi’nden annelere İngilizce kursu

Güncelleme Tarihi:

Ahmetbey Belediyesi’nden annelere İngilizce kursu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2018 11:49

Ahmetbey Belediyesi’nden annelere İngilizce kursu

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)- KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Ahmetbey beldesinde Belediye Başkanlığı tarafından anneler için İngilizce kursu açıldı.

Ücretsiz İngilizce kurslarına, 12 kişilik 2 grup halinde, 24 kursiyer devam ediyor. Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, "Çocuklarına İngilizce öğretmek, derslerinde yardımcı olmak ve iyi bir gelecek sunmak isteyen anneleri ve anne adaylarını, devam eden kurslarımıza davet ediyorum. Ana dilimizi, adı üzerinde ilk annelerimizden öğreniyoruz. Bize ana dilimizi öğreten annelerimiz, yabancı dil öğrenirse, öğretebilir de. Bu nedenle ilkokul anneleri için İngilizce eğitim seferberliği başlattık. Eğitimlerimiz önümüzdeki günlerde ilkokul anneleri için temel matematik eğitimi ile devam edecek. Okulda verilen eğitimi, evde anneleri ile pekiştiren, ödevlerine
Bu nedenle “İlkokul Anneleri için İngilizce Eğitim” seferberliği başlattık..
Eğitimlerimiz önümüzdeki günlerde “İlkokul Anneleri için temel Matematik Eğitimi” ile devam edecek.. anneleri destek veren çocukların daha başarılı olacağına eminiz. Bu nedenle çocuklarımız kadar annelerin eğitimine de önem veriyoruz. Çünkü anne öğrenirse öğretir" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!