Kırklareli'nden kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Kırklarelinden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2015 13:37

- "Gelecek Çocuklarımızla Güzel Projesi

Haberin Devamı

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Emniyet Müdürlüğünce, hazırlanan "Gelecek Çocuklarımızla Güzel Projesi" kapsamında öğrenciler bilgilendirildi.

Kırklareli Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, proje kapsamında Çocuk Şube Müdürlüğü ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, Kofçaz Atatürk Ortaokulunda düzenlenen etkinliklerde, öğrencilere internetin bilinçli, güvenli ve etkin kullanılması konusunda bilgi verildi.

- Savunma taktikleri kursu sona erdi

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü, polislere yönelik savunma taktikleri kursu düzenledi.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, eğitmen Yunus Yıldız tarafından verilen kursa 39 personel katıldı.

Haberin Devamı

Savunma taktikleri kursunda, polislerin olaylarda kendini savunma, silah ve teçhizat güvenliğini sağlama, şüpheliyi kanunlar çerçevesinde kontrol altına alma ve orantılı güç kullanma eğitimleri verildiği ifade edilen açıklamada, eğitimin ardından Personel Şube Müdürü Bahri Erol ve Eğitim Şube Müdürü Bünyamin Kayraklık tarafından kursu başarıyla bitiren 39 personele törenle belgelerinin verildiği kaydedildi.

- Maç yasağı ve hak mahrumiyeti cezaları

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Kırklareli Şube Başkanı Hasan Başdemir, maç yasağı ve hak mahrumiyeti cezalarının belirlendiğini bildirdi.

Başdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, il disiplin kurulunca müsabakalarda kurallara uyulmadığı gerekçesiyle gözlemci raporlarına göre futbolcu ve yöneticilere ceza verildiğini söyledi.

Üç futbolcu ve 1 teknik sorumlu hakkında maç yasağı ve hak mahrumiyeti cezası verildiğini ifade eden Başdemir, cezalı futbolcu, yönetici ve antrenörlerin ceza süresi boyunca müsabakalara katılamadığını kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!