Kırklareli’nde 'Düdüklüde kıymalı bamya' oyununu sahneleyecek

Güncelleme Tarihi:

Kırklareli’nde Düdüklüde kıymalı bamya oyununu sahneleyecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2018 14:24

Kırklareli’nde 'Düdüklüde kıymalı bamya' oyununu sahneleyecek

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ(DHA)- DEVLET Tiyatroları oyuncuları, 10 Şubat tarihinde Kırklareli’nde yetişkinlere yönelik 'Düdüklüde Kıymalı Bamya' oyununu sahneleyecek.

Kırklareli İl Kültür ve Turizm Müdürü Necmi Asan, İstanbul Devlet Tiyatrosu oyuncularının yetişkinlere yönelik ‘Düdüklüde Kıymalı Bamya’ adlı oyunu 10 Şubat 2018 Cumartesi günü saat 20:00’de Kırklareli Kültür Merkezi’nde sahneleyeceğini belirtti. Oyunun biletleri 4.50 ve 7.50 lira olarak belirlenirken, biletler İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden temin edilebilecek. Sevinç Niş, Ayla Bakü Yücesoy, Emin Maltepe, Ece Koroğlu, İpek Gülbir, Demet Ergün, Türkü Deyiş Çınar ve Rami Çakır’ın rol aldığı oyunda, yaygınlaşan dedikodu ve eğitimsiz toplum kültürü eleştirilirken, bunlara karşı olanların ötekileştirilmesi sorgulanıyor.

Sabah kahveleri, fal tutkuları ve içi boş anlamsız sohbetleriyle küçük burjuva kadınlarının duyarsızlıklarına komik bir bakış sergileniyor. İl Kültür ve Turizm Müdürü Necmi Asan, "Sanat kurumlarıyla vatandaşlarımızı buluşturmak, ilimizdeki sanatsal etkileşimi yoğunlaştırmak ve sanatın birleştirici, bütünleştirici özellikleriyle halkımıza ulaşmayı amaç edinmiş olan Kültür ve Turizm Müdürlüğümüzce Kırklarelili tiyatro sever halkımızı bu oyunda görmek istiyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!