Kırklareli Merkez Cumhuriyet Ortaokulu 'Enerji Dönüm İstasyonu' projesi ile ödül aldı

Güncelleme Tarihi:

Kırklareli Merkez Cumhuriyet Ortaokulu Enerji Dönüm İstasyonu projesi ile ödül aldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2017 11:34

Kırklareli Merkez Cumhuriyet Ortaokulu 'Enerji Dönüm İstasyonu' projesi ile ödül aldı

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ(DHA)- EĞİTİM ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Batı Marmara yarışmasında Kırklareli merkez Cumhuriyet Ortaokulu, kurumsal alanda 'Enerji Dönüşüm İstasyonu' projesiyle ödül aldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından eğitim ve öğretimde yenilikçi çalışmaları teşvik etmek amacı ile yapılan Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Batı Marmara Bölgesi ödül törenine Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanı Haşim Altun, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ile ödüle layık görülen çalışma sahipleri katıldı. Bu yıl, kategoriler bazında Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Batı Marmara Ödül töreninde;  1. Kategori olan Öğretim Yöntem ve Teknikleri alanında: Balıkesir-Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü-Kurumsal Alanda- “Yöntem ve Tekniğim, Özgün Materyalim”

2. Kategori olan Bilimsel ve Teknolojik Faaliyetler alanında: Kırklareli-Merkez Cumhuriyet Ortaokulu-Kurumsal Alanda-“Enerji Dönüşüm İstasyonu” 3. Kategori olan Kurumsal Kapasitesinin Geliştirilmesi alanında: Tekirdağ-Süleymanpaşa Namık Kemal Lisesi-Kurumsal Alanda-“ Geçmişin İzleri” 4. Kategori olan Eğitim Öğretime Erişim ve Yönlendirme alanında: Balıkesir-Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü-Kurumsal Alanda- “Küçük Arkeologlar İş Başında” 5. Kategori olan Olumlu Tutum ve Davranışların Geliştirilmesi alanında: Balıkesir-Altıeylül-Gaziosmanpaşa Anadolu Lisesi-Bireysel Alanda-“Yalakkaya ve Aşık Değerlerimizle Karışık” ödül aldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanı Haşim Altun, 12 ilde eş zamanlı olarak yapılan ödül törenlerinde birbirinden değerli çalışmalara imza atan öğretmen, yönetici, öğrenci ve herkese teşekkürlerini ilettiğini ifade etti. Konuşmaların ardından Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri tanıtım videosu izlendi. Sonrasında kategoriler bazında ödül kazan projeler izlendi ve ödülleri takdim edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!