Hayvanseverler barınağa gölgelik yaptı

Güncelleme Tarihi:

Hayvanseverler barınağa gölgelik yaptı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2017 15:45

Hayvanseverler barınağa gölgelik yaptı

Haberin Devamı

BABAESKİ(Kırklareli),(DHA)- KIRKLARELİ'nin Babaeski İlçesi'nde belediyenin sokak hayvanları için geçici olarak yaptığı barınağa hayvanseverler aşırı sıcaklar nedeniyle gölgelik yaptı.

Babaeski'de yaşayan gönüllü hayvanseverler, Melis Sezer, Aybüke Şen, Göknil Sevinç, Nazan Yayak ve Taner Balcı, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü'nce, ilçede toplanan sokak hayvanları için geçici olarak yapılan, Hayvan Barınağı'na hayvanların sıcaktan etkilenmemesi için file gerip, gölgelik yaptılar. Sokak hayvanları için çalışmaların ilçede yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Göknil Sevinç, geçici olarak yapılan hayvan barınağına bu sefer, hayırsever vatandaşların katkıları ile aldıkları güneş ışınlarını geçirmeyen, yeşil renkte file gererek, sokak hayvanlarının hiç olmazsa biraz olsun gölgede yatmalarını sağladıklarını söyledi.

Taner Balcı ise Babaeski'ye 40 kilometre uzaklıktaki fabrikanın yemek artıklarını alarak sokak hayvanlarını getirdiklerini söyledi. Barınağı her gün düzenli olarak ziyaret eden Melis Sezer, "Sokak hayvanları için geçici olarak yapılan bu barınakta, hayvanların sağlıklı bir ortamda yaşam sürmeleri için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Bu önemli konunun takipçisi olacağız" dedi.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!